Sorgulamalar artık tek çatı altında!

ÜRETİCİ TANITIM KARTI BİLGİLERİ SORGULAMA

Kişilerin internete ulaşımının kolaylaşması ile çoğu işlem online yapılabilir hale gelmiş ve ilgililer bu konuda pek çok uygulamalara gitmiştir. Bu şekilde hem bireylerin zamandan tasarrufu sağlanmış hem de kurumlardaki gereksiz yoğunluğun azalmasında yardımcı olmuştur. Bu gelişmelerden biri olan E-Devlet uygulamaları sayesinde birçok kamu işlemleri kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir hale gelmiştir. İnternet üzerinden pek çok farklı konuda işlem yapılması için düzenlenen E-Devlet sistemi size her alanda kolaylıklar sağlamaya devam etmektedir. E-Devlet sistemi üzerinden yapılan bu kolaylıklardan biri olan üretici tanıtım kartı bilgileri sorgulama işlemi de Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ ne bağlı olarak gerçekleştirebilmeniz için hizmetinize sunulmuştur. E-Devlet sistemi üzerinden yapılan üretici tanıtım kartı bilgilerini sorgulama işlemi için yapmanız gerekenleri yazımızın devamında detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağız.

E-Devlet Sistemi Üzerinden Üretici Tanıtım Kartı Bilgileri Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

E-Devlet üretici tanıtım kartı bilgileri sorgulama işlemini yapabilmek için tüm E-Devlet sisteminden yapılan işlemlerde olduğu gibi öncelikle bir E-Devlet şifrenizin olması gerekmektedir. Eğer E-Devlet şifreniz yoksa, herhangi bir PTT şubesine giderek kimliğiniz ile birlikte başvuru yaptığınız takdirde başvuru sonucu 2 TL işlem ücreti karşılığında size özel bir zarf içerisinde E-Devlet şifrenizi alabilirsiniz. Şifrenizi aldıktan sonra yazımızın sonunda sizlerle paylaştığımız bağlantı adresine tıklayınız. Açılan sayfada “Kimliğimi Şimdi Doğrula” butonuna tıklayınız.

ÜRETİCİ TANITIM KART BİLGİLERİ

Daha sonra T.C kimlik numaranız ve E-Devlet şifrenizi giriniz.

işgöremezlik ödeme2

Ardından “Sisteme Giriş Yap” butonuna tıklayınız.

işgöremezlik ödeme3

Bu adımları doğru bir şekilde uyguladığınız zaman E-Devlet sistemi üzerinden üretici tanıtım kartı bilgileri sorgulama işleminizi tamamlamış olursunuz. Ayrıca konu ile ilgili sorularınızın yanıtlarını da öğrenebilirsiniz.

E-Devlet Sistemi Üzerinden Üretici Tanıtım Kartı Bilgileri Sorgulama İşlemi İçin LÜTFEN TIKLAYINIZ!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.