Sorgulamalar artık tek çatı altında!

MESLEK KURSLARI SORGULAMA

Bu yazımızda sizlere meslek kursları sorgulama işleminin nasıl yapıldığı hakkında bilgiler vereceğiz. Gelişen internet teknolojisi birçok alanda insanlara kolaylık tanımaktadır. Bu kolaylıklar sayesinde insanlar zamanların zamanlarından tasarruf etmeleri mümkündür. Devlet gelişen internet teknolojisine ayak uydurarak vatandaşa hizmet sunmaktadır. Bu sayede kurum ve kuruluşlar hizmeti internet aracılığı ile vatandaşın ayağına götürmektedir. İnsanlar internet üzerinden sorgulama işlemlerini rahatlıkla yapabilmektedirler. Meslek kursu sorgulama işlemi de bunlardan sadece birisidir. Meslek kursu sorgulama işlemi  E-Devlet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Birçok sorgulama işleminizi E-Devlet sistemi üzerinden yapabilirsiniz.E-Devlet sistemi üzerinden işlem yapabilmek için E-Devlet şifrenizin bulunması gerekmektedir. 2 TL karşılığında E-Devlet şifrenizi PTT şubelerinden alabilirsiniz. E-Devlet şifrenizi de aldıktan sonra yazımızın devamından sizlere paylaşacağımız bilgiler sonucunda meslek kursu sorgulama işleminizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Meslek Kursları Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır ?

Meslek kursları sorgulama işlemini devlete ait olan  resmi internet sitesinden yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken yazımızın sonunda sizlerle paylaşmış olduğumuz bağlantı adresine gitmeniz gerekmektedir. Bağlantı adresine tıklamanız durumunda açılan ekranda ‘kimliğimi şimdi doğrula’ tıklanmalıdır.

Adsız

Ardından karşımıza çıkan sayfada bizden istenilen bilgileri eksiksiz ve tam bir şekilde doldurmamız gerekmektedir.

Adsız

Gerekli yerler doldurulduktan sonra yapılması gereken ‘sisteme giriş yap’ butonuna tıklanmalıdır.

10

Sizlere vermiş olduğumuz bu bilgiler doğrultusunda, tüm bu gerçekleştirilen adımlardan sonra meslek kurslarını sorgulama işleminizi başarı ile yapabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra meslek kursu sorgulama ile ilgili tüm bilgiler karşınıza çıkacaktır.

Meslek Kursları Sorgulama İşlemi İçin Lütfen TIKLAYINIZ !

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.