Sorgulamalar artık tek çatı altında!

UDH BAKANLIĞI BİLGİ EDİNME BAŞVURUSU SORGULAMA

Çağımızda insanların zamanı artık her zamankinden daha da önemli hale gelmiştir. Durumun böyle olması kurumların harekete geçip insanların işlemlerini gerçekleştirirken vakit kaybetmemeleri için online olarak işlemlerin yürütülebileceği uygulamalar geliştirmiştir. Bu geliştirilen sistemlerden biri olan E-Devlet sistemi bünyesinde barındırdığı pek çok sorgulama işlemi ile hizmetinize sunulmaktadır. İnternet üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde E-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebileceğiniz UDH bakanlığı bilgi edinme başvurusu sorgulama işlemi sorgulamanızı vakit kaybetmeden ve evraklarla uğraşmadan yapabilmeniz için sizlerin kullanımına sunulmuştur. E-Devlet sistemi üzerinden yapacağınız bu sorgulama işlemi ile bilgi edinme kanunu adı altında başvurularınıza ulaşabilirsiniz. Ek olarak var olan başvurularınızın ayrıntılı bilgilerini de görebilme imkanınız bulunmaktadır. UDH bakanlığı bilgi edinme başvurusunu sorgulama işleminizi nasıl yapacağınız konusunda detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız.

E-Devlet Sistemi Üzerinden UDH Bakanlığı Bilgi Edinme Başvurusu Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

E-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilen UDH bakanlığı bilgi edinme başvurusu sorgulama işlemi için öncelikle tüm E-Devlet işlemlerinde olduğu gibi E-Devlet şifrenizin olması gerekmektedir. Eğer E-Devlet şifreniz bulunmuyor ise size en yakın PTT şubesine giderek kimliğiniz ile birlikte başvuru yaptığınız takdirde başvurunuz sonucu 2 TL ücret karşılığında size özel bir zarf içerisinde E-Devlet şifrenizi alabilirsiniz. Şifrenizi temin ettikten sonra yazımızın sonunda sizler için paylaştığımız bağlantı linkine tıklayınız. Açılan sayfada “Kimliğimi Şimdi Doğrula” butonuna tıklayınız.

UDH Bakanlığı Bilgi Edinme Başvurusu Sorgulama

Daha sonra T.C kimlik numaranız ve temin ettiğiniz E-Devlet şifrenizi giriniz.

işgöremezlik ödeme2

Son olarak “Sisteme Giriş Yap” butonuna tıklayınız.

işgöremezlik ödeme3

Bu adımları uyguladığınız takdirde sisteme giriş yaptıktan sonra başvuru bilgileriniz gelen sayfada sizlere bildirilir. Bu şekilde E-Devlet sistemi üzerinden UDH bakanlığı bilgi edinme başvurusu sorgulama işlemini tamamlamış olursunuz.

E-Devlet Sistemi Üzerinden UDH Bakanlığı Bilgi Edinme Başvurusu Sorgulama İşlemi için LÜTFEN TIKLAYINIZ!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.