Sorgulamalar artık tek çatı altında!

TÜRKSAT KABLO BORÇ SORGULAMA

Türksat kablo borç sorgulama işlemi artık hayata geçen hemen tüm işlemler için kullandığımız internet uygulamaları vasıtasıyla sorgulanmaktadır. Türksat kablolu yayın borç sorgulama işleminizi Türksat şubelerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Fakat bu işlem size zaman kaybettireceğinden dolayı bu işlemi sanal ortam üzerinden akıllı telefonunuzdan dahi gerçekleştirebilirsiniz. Türksat kablo borç sorgulama işlemiyle hem sabit olarak kullandığınız internet faturanızın tutarını hem de kablo tv bağlantı ücretinizi aşağıda ki vereceğimiz adımları kullanarak kolayca öğrenebilirsiniz.

Türksat Kablo Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?

Bu borç sorgulama işlemini aşağıda vereceğimiz adımlarla 4 farklı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Fatura numarası ile fatura sorgulama,
  • Müşteri numarası ile fatura sorgulama,
  • TC kimlik numarası ile fatura sorgulama
  • Hizmet numarası ile fatura sorgulama

Bu işlemler için yapabileceğiniz 4 farklı sorgulama işlemi yukarıda verilmiştir. Her 4’ü içinde yapacağınız sorgulama işlemi görsellerle desteklenecektir ve sorgulama sayfasına yönlendirilmek için en alt kısımda verilecek linke tıklayarak gerekli işlemleri bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Fatura numarası daha önce ödeme yaptığınız makbuzlarda yer alır. Fatura numaranızı bu şekilde temin edebilirsiniz ve bu numara 14 haneli bir numara olup faturanızın sağ üst köşesinde yer almaktadır.

Untitled

Diğer bir sorgulama işlemi olan fatura numarası ile sorgulamada aşağıdaki görseli kullanarak faydalanabilirsiniz ve fatura numarası faturanızın sol alt köşesinde yer almaktadır.

Untitled

3. sorgulama işlemimiz TC kimlik numarası ile sorgulamadır.

Untitled

Son sorgulama işlemini de hizmet numaranızı girerek gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet numarası faturanızın sol üst köşesinde kırmızı renkle belirtilen bir numara olup 10 hanelidir.

Untitled

Tüm Türksat kablo borç sorgulama işlemlerinizi yukarıda belirtilen şekilde başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Türksat Kablo Borç Sorgulama İçin Lütfen TIKLAYINIZ!

Türksat Uydunet Borç Ödeme

Türksat abonesi ve Uydunet kullanıcıları internet borcu ödemelerini internet üzerinden yapabilmektedir.Türksat Uydunet borç ödeme işleminizi yapmak istiyorsanız, öncelikle Türksat kablo borç öğrenme  işleminizi yapmanızı tavsiye ederiz.Türksat kablolu TV borç öğrenme  işleminizi Türksat resmi sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Aynı zamanda Türksat Uydunet borç ödeme işleminizi de Türksat resmi sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Türksat kablolu TV borç öğrenme işleminizi yaptıktan sonra Türksat resmi sitesi üzerinden borcunuzu ödemek istiyorsanız, ilk olarak Türksat resmi sitesine girmelisiniz. Karşınıza açılan sayfanın sol kısmından Fatura Sorgulama butonuna tıklayınız. Açılan ekranda 4 farklı seçenek olduğunu göreceksiniz. Farklı fatura ödeme seçeneklerinden size en uygun olan ödeme şeklini seçiniz. Gerekli bilgileri doldurduktan sonra Fatura Sorgula butonuna tıklayarak, fatura ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Türksat kablo fatura detayı incelemesi yaptıktan sonra ödemenizi tamamlamanızı öneririz.İnternet üzerinden Türksat Uydunet borç ödeme işleminizi bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Türksat uydunet borç ödeme işleminiz için farklı yöntemler de bulunmaktadır. Bayilikler üzerinden internet faturası ödemeniz mümkündür. Bayilikler üzerinden yapacağınız Türksat Uydunet fatura ödeme işleminiz için Türksat internet faturası bilgileri ile, kayıtlı cep telefonu bilgisi ya da diğer kimlik bilgileri ile birlikte en yakın Türksat bayisine giderek ödeme işleminizi gerçekleştirmelisiniz.

Türksat Uydunet borç ödeme işleminiz için internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken kullanmış olduğunuz bankanın internet bankacılığı kısmından fatura bilgileriniz ile birlikte ödeme işleminizi yapmak olacaktır. Bahsetmiş olduğumuz yöntemlerden sizin için en uygun olanını seçerek borç ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Türksat Kablolu TV Fatura Ödeme Noktaları

Türksat kablolu TV faturanızı öğrenmek istiyorsanız, öncelikle Türksat resmi sitesi üzerinden Türksat kablo TV fatura görüntüleme yapmalısınız. Türksat kablo TV borç öğrenme işleminiz tamamlandıktan sonra ödeme işleminizi yapabilirsiniz.

Türksat kablolu TV fatura ödeme noktalarından bahsedecek olursak, Türksat kablolu TV fatura ödeme işleminiz için Türksat resmi sitesini kullanabilirsiniz.Türksat resmi sitesi üzerinden faturanızı ödeyebileceğiniz gibi internet bankacılığı hizmeti ile de fatura ödeme işleminizi yapabilirsiniz. Anlaşmalı bankaların internet bankacılığı hizmetini kullanarak Türksat kablolu TV fatura ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Anlaşmalı bankaların listesine ulaşmak istiyorsanız, Türksat resmi sitesi üzerinden ödeme şekillerine göre detaylı bilgileri tablo halinde görebilirsiniz. İnternetten Türksat kablo borç sorgulama ve ödeme işlemi yapabildiğiniz gibi bayilerden de ödeme işleminizi yapabilirsiniz. Bayilerden fatura ödeme işlemi yapmak istiyorsanız, Türksat internet faturası bilgileri, kayıtlı cep telefonu bilgisi ya da diğer kimlik bilgilerine ihtiyacınız olacaktır. Gerekli bilgiler ile Türksat bayisine giderek fatura ödeme işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.