Sorgulamalar artık tek çatı altında!

SÜPERONLİNE FATURA SORGULAMA

Bu yazıda sizlere Turkcell’e kayıtlı olan Süperonline hizmeti hakkında bilgi vereceğim. Süperonline fatura sorgulama uygulamasıyla bu kullanıcılara fatura ödemeleri için gerekli bilgiler verilecektir. Bu sorgulama işlemini gerçekleştirmek için yapmanız gereken adımlar aşağıda verilecek olup görsel fotoğraf ile de desteklenecektir.

Süperonline genel anlamda bir internet servisi olarak Turkcell bünyesinde hizmet vermektedir. Fiber altyapısı ve teknolojisi kullanılarak yüksek hızda internet hizmeti sağlayarak müşterilerin yapmak istedikleri işlemleri daha çabuk ve kısa sürede yapmalarını sağlayan gelişmiş bir altyapısı bulunmaktadır. Gerekli kampanya ve kullanım bilgileri site içerisindeki kampanyalar kısmında da yer almaktadır. Pek çok işlemlerimizi internet çağında yaşamamız sebebiyle sanal oram üzerinden gerçekleştirdiğimiz gibi bizim bu günkü konumuz olan Süperonline internet fatura sorgulama işleminizi de internet üzerinden gerçekleştireceğiz. Hatta fatura sorgulama işleminizin ardından fatura ödeme işleminizi de aynı şekilde internet üzerinden gerçekleştirerek evinizden dahi çıkmayarak bu işlemleri kolayca halledebilirsiniz. Şimdi gelelim Süperonline fatura sorgulama işlemimizin nasıl gerçekleştiği hakkındaki bilgileri vermeye.

Süperonline Fatura Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

Bu sorgulama işlemini gerçekleştirmek için belli kullanıcı bilgilerinizle Turkcell Süperonline sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. En alt kısımda verilecek linke tıklayarak bu giriş sayfasına kolayca ulaşabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra fatura sorgulama işleminizi de gerçekleştirebileceksiniz.

Untitled

Müşteri bilgileri kısmına; müşteri numarası, GSM, e-posta adresinizi, ADSL veya ses hizmet no bilgilerinden herhangi birini girmeniz yeterli olacaktır.

Süperonline Fatura Sorgulama İşlemi İçin Lütfen TIKLAYINIZ!

E-Devlet Süperonline Fatura Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

Alternatif bir sorgulama işlemi de E-Devlet kapısı üzerinden yapılır. Ancak bir E-Devlet şifresine ihtiyaç duyacaksınız. Şifrenizi ise PTT şubelerine giderek sadece 2 TL karşılığında temin edebilirsiniz. Şifre elde etme işleminin ardından alt kısımda verilecek linke tıklayıp, sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz. Bu sayfada “Kimliğimi Şimdi Doğrula” butonuna basınız.

Untitled

Açılacak sayfada ise sizlerden istenen TC kimlik numarası ve E-Devlet şifresi kısımlarını sırasıyla doldurup “Sisteme Giriş Yap” butonuna basarak sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

E-Devlet Süperonline Fatura Sorgulama İşlemi İçin Lütfen TIKLAYINIZ!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.