Sorgulamalar artık tek çatı altında!

EMEKLİ SANDIĞI EVRAK TAKİBİ SORGULAMA

Emekli Sandığı kurumu sosyal güvence sahibi olabileceğiniz ve emekli olduğunuz belirli bir maaş ile ailenizi ve kendinizi güvence altına alabileceğiniz bir kurumdur. Emekli Sandığı kurumu için bazı emeklilik işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. Bu emeklilik işlemlerinize ait olan evraklarınızın takip işleminizi gerçekleştirmeniz gerekebilir. Bu işlemin adı Emekli Sandığı evrak takibi sorgulama işlemidir.

Emekli Sandığı yani 4C kurumuna ait olan evraklarınızın takip işlemini Emekli Sandığı evrak takip sorgulama işlemi başlığı altında yapabilirsiniz. Emekli Sandığı evrak takip sorgulama işleminiz sayesinde emeklilik işlemlerinizin ne durumda olduğunu da öğrenebilirsiniz. Emeklilik evraklarınızın takip işlemi için kuruma gitmenize gerek yoktur. Çağımızın getirdiği imkanlar sayesinde Emekli Sandığı evrak takip sorgulama işleminizi online bir şekilde internet ortamından da yapabilirsiniz.

Emekli Sandığı evrak takip sorgulama işleminizi kullanacağınız sistemin adı E-Devlet sistemidir. Emekli Sandığı evrak takibi sorgulama işleminiz için şifre kullanmanız gerekmektedir. E-Devlet sistemi üzerinden işleminizi yapabilmeniz için kullanacağınız sistemin adı E-Devlet şifresidir. E-Devlet şifresinin ücreti 2 liradır. Şifrenizi PTT aracılığı ile kimlik bilgileriniz sayesinde kolay bir şekilde alabilirsiniz.

E-Devlet Sistemi Üzerinden Emekli Sandığı Evrak Takibi Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

E-Devlet sistemi üzerinden şifreniz ile Emekli Sandığı evrak takibi sorgulama işleminiz için ilk olarak yazının sonunda yer alan bağlantı adresine tıklayınız. Açılan ekranda resimde de belirtmiş olduğumuz “Kimliğimi Şimdi Doğrula” butonuna tıklayınız.

evraktakibi

Kimliğinizi doğrulamanız için girmeniz gereken bazı bilgiler olacaktır. Bunun için resimde de belirtilen ekranlara T.C. kimlik numaranızı ve E-Devlet şifrenizi giriniz.

e-devlet

Girdiğiniz bilgilerin doğruluğundan emin olduktan sonra resimde gösterilen yere tıklayınız.

Adsız111

E-Devlet sistemi üzerinden almış olduğunuz şifre sayesinde Emekli Sandığı evrak takip sorgulama işleminizi tamamlamış bulunmaktasınız.

E-Devlet Sistemi Üzerinden Emekli Sandığı Evrak Takibi Sorgulama İşlemi İçin TIKLAYINIZ!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.